"People always ask me
how long it takes to do my hair.
I don't know, I'm never there."

Dolly Parton
Jessica Blogt

Helemaal 'Sotto Choc'

20 February 2016

Gisteren rustig het weekend ingebold... Samen met 2 collega's van mijn vorige school gezellig iets gaan eten in de Sotto Choc, een supertof zaakje gelegen op het Sint-Willibrordusplein in Heusden-Zolder.  Gelukkig hadden we op voorhand gereserveerd, wat ik normaal altijd wel doe om de teleurstelling van geen plaats te hebben tegen te gaan, want het was weer een erg drukke vrijdagavond.

                                        

Op vrijdagavond houden zij van 17u tot 20u 'Aperitivo', iets typisch Italiaans. Voor het eten een lekker aperitiefje nuttigen vergezeld van lekkere hapjes en dan heb ik het niet over nootjes en wat chips! ;) Als hoofdgerechtje koos ik voor de spaghetti calamari en mijn collega's voor de tagliatelle "me lo scampo. Echte aanraders! Voldaan van het hoofdgerecht toch nog gegaan voor een overheerlijk dessertje.   

Ik heb er alleszins weer van genoten en waarschijnlijk sta ik er volgend weekend terug als de planning het toelaat! ;) Hopelijk weer in zo'n goed gezelschap!

Ga zeker zelf eens een kijkje nemen!

Liefs (en smakelijk alvast),

Jess