"So keep your head high,
keep your chin up, and most importantly,
keep smiling, because life is a beautiful
thing and there's so much to smile about."

Marilyn Monroe
Jessica Blogt

Update!

1 April 2015

Weer even geleden dat ik hier iets postte, maar het was dan ook weer ontzettend druk. Momenteel zit ik thuis nogal onder het stof. :) Na heel wat discussie, heen-en weergeloop, frustratie en stress... EINDELIJK! Mijn muur, die meer op een heuvellandschap leek als op een vlakke muur, wordt hersteld! Natuurlijk is het niet zo fijn dat ik bijna 2 jaar (!) heb moeten zeuren om het zo ver te krijgen en al helemaal niet dat mijn hele huis weer een bouwwerf lijkt, terwijl ik daar net vanaf was. Maarja... de muur wordt gemaakt en het plafond doen we er ook ineens bij!

       

Jammer natuurlijk dat de eerste personen hun werk niet naar behoren hebben uitgevoerd, dat zou mij heel wat miserie bespaard hebben. Achjah, aan het einde van deze werken, ben ik een nóg gelukkiger mens. Ik zei jullie al dat ik heel gelukkig ben, ondanks de mindere dagen die er waren, maar die dagen heeft iedereen wel eens.

     

Soms zijn er dagen dat ik de bomen door het bos niet meer zie, of is het nu het bos door de bomen niet zien? Gelukkig zijn er dan de mensen om me heen die me even helpen wat bomen te kappen zodat het allemaal weer wat duidelijker wordt!

 

                  

 

Maar hé, laat nog wat hangen voor morgen he ;)

 

Doei!

X